Transparent
Harteskov Tumleskoven banner
Oplev
 bøgetræerne magien det grønne 
i Kolding

Tag en tur i skoven

Skoven er et magisk sted fuld af oplevelser, lyde og dufte, der giver både energi og ro i sjælen.

Kolding har skov-oplevelser til alle

Kolding er omkranset af skove, både store og små, nye som gamle. Hvad end du er til mountainbike, fordybelse, et særligt dyre- og planteliv eller bare en dejlig gåtur med familien, så har vi en skov, der passer.

At gå en tur ind i skoven er som at træde ind i en anden verden og væk fra dagligdagens stress og jag. Har du øjnene med dig vil du opleve noget nyt hver gang du kommer. Måske finder du en hemmelig sti, ser et egern i trætoppen eller finder et hyggeligt picnicsted med en skøn udsigt til trækronerne.

Mange af vores skove omkring Kolding ligger i forbindelse med åbne landskaber, der giver en fantastisk kontrast til de høje og tætsluttende træer i skoven. Tag ud i naturen og find din helt egen skov-oplevelse eller tag familien med og del oplevelsen med dem.

Se ruter på kort

Aktiviteter til vandreturen

Find foråret arter

Find foråret

Tag på jagt efter forårstegn i skoven, haven og parken. Har du lyst kan du registre dine fund og samtidig hjælpe forskerne ved Københavns Universitet.

Hvad betyder klimaændringerne for den danske natur? Netop det kan du hjælpe forskerne med ved at tage på jagt efter de udvalgte forårstegn fra februar til maj. Der er udvalgt 20 forskellige forårstegn, som blomstrende anemoner, syngende fugle, og vinterdvaske pindsvin. Alt sammen ting du kan opleve i naturen. Sådan indberetter du dine fund Du skal oprette dig som bruger på arter.dk eller bruge a...

Se mere her
Natureventyr

Natureventyr i Marielundskoven

Tag på eventyr i Marielundskoven og hør fortællingen om Astrid og skovheksen med det knuste hjerte.

Se mere her
Hollie's sti

Hollie's sti

Hollie's sti er en hyggelig aktivitetsrute for børn i den smukke skov på Houens Odde.

Se mere her

Sov i skoven