Transparent
Dybvadbro åshelter banner
Oplev
 nætterne stjernerne 
i Kolding

Overnat i shelter, i telt eller under åben himmel

En overnatning i det fri slipper tankerne fri og giver oplevelser du aldrig vil glemme. I Kolding har vi masser af muligheder for at rulle soveposen ud under stjernerne og få en på opleveren.

Her kan du overnatte i det fri

Sov i shelter i nat

 
image 32

I Kolding har vi shelters, hvor alle kan være med

Det er i høj grad muligheden for at kombinere friluftsliv med venner og familie, der gør shelterne så populære.

Naturoplevelser, samvær med gruppen og det at give andre en naturoplevelse er det, der vægter højest for mange – særligt børnefamilierne.

I Kolding har vi både klassiske shelters med græs på taget langt ude i skoven og mere hyttelignende shelters tæt på toilet, vand og parkering. Og det er netop variationen af shelterne, der gør det lettere at finde lige netop den overnatningsform, der passer til familien, vennerne eller kollegerne.

Se alle shelters på kort

Frie teltskove

Fovslet Skov

Fri teltning i Fovslet Skov

I Fovslet Skov kan du frit opstille dit telt i skovbunden og tage en overnatning under trækronerne og nyde stilheden og naturens lyde.

Fri teltning i Fovslet Skov er for den stille friluftsentusiast, som ikke har behov for de faciliteter, der er tilknyttet telt- og shelterpladserne, men bare vil nyde at være tæt på naturen. Regler for overnatning i frie teltskove Kun en overnatning samme sted Højst 2 telte (ikke større end 3-personers telte) Du skal være uden for synsvidde fra bygninger Åben ild er kun tilladt på indrettede bålp...

Se mere her
ca7a4c46-9266-4eeb-b263-ac37576fa335

Fri teltning i Stenderup Midtskov

I Stenderup Midtskov kan du frit stille dit telt op i skovbunden og tage en overnatning under trækronerne.

Se mere her
Vargårde Skov

Fri teltning i Vargårde Skov

I Vargårde Skov kan du frit opstille dit telt og nyde trækronernes susen og udsigten ud over Lillebælt.

Se mere her
Find frie teltskove

At sove udendørs er godt for sjælen

Tag ud i naturen og væk fra hverdagens stress og jag. Når du sover udendørs giver du din krop lov til at følge den naturlige rytme og din søvn bliver helt anderledes. Når altså du har vænnet dig til nattens lyde og det helt særlige mørke.

Giv dig selv og din familie en god oplevelse, når I sover udenfor, så det netop bliver godt for sjælen med fornyet energi og overskud. Her er et par tips til at lykkes.

1. Sørg for ikke at fryse. Ud over en god sovepose, så er det vigtig, at du er varm, når du kravler i soveposen om aftenen. Ellers bliver du ved med at fryse. Tag evt. et par løse uldsokker på og en hue.

2. Tis af før du går i seng. At skulle ud i mørket for at træde af på naturens vegne er bare træls og endnu mere træls, hvis lommelygten er trillet væk og du ikke kan huske, hvor du tog skoene af.

3. Lig godt. Drop luftmadrassen og tag i stedet et liggeunderlag med. Gerne et af dem med luft og måske en lille hovedpude. Luftmadrasser isolerer ikke mod kulden og kan resultere i en kold nat.