Transparent

Ferup Sø - Shelter 3

Tilbagetrukket fra Ferup Sø ligger tre shelters med plads til 6 personer i hver. De ligger med udsigt over Ferup Sø og ganske tæt ved Troldhedebanestien. Ved pladsen finder du både bålplads, borde og bænke, men du skal selv huske at medbringe vand og brænde. Der er etableret et muldtoilet i nærheden af shelters.

6960e4ee-016c-452a-a05a-8741810bac7a

Tilbagetrukket fra Ferup Sø ligger tre shelters med plads til 6 personer i hver. De ligger med udsigt over Ferup Sø og ganske tæt ved Troldhedestien. Ved pladsen finder du både bålplads, borde og bænke, men du skal selv huske at medbringe vand og brænde. Der er etableret et muldtoilet i nærheden af shelters. Husk toiletpapir og håndsprit.

Der må ikke køres i bil på Troldhedestien. Eventuel parkering sker ved Dybvadbro Station, Egtvedvej 132, 6000 Kolding. Herfra følges Troldhedestien mod vest. Efter ca. 2 km ankommer du til shelterne.

Booking af shelters

Shelteren 2 og 3 kan bookes via Naturstyrelsens bookingsystem. Bemærk at din bookning falder bort, hvis du ikke er ankommet til pladsen senest kl. 20.00. Shelter 1 kan ikke bookes, men bruges efter først-til-mølle princippet.

Har ingen booket stedet, er det dog tilgængeligt for alle, der har lyst til at slå sig ned for en kortere eller længere stund - måske blot for et kort rast omkring bålstedet eller for en overnatning.

På stedet er der
  • Døgnåben

  • Ikke handicapegnet

  • Shelter

  • Mulighed for bookning

  • 15 antal pladser

Ansvarlig enhed

Naturstyrelsen Trekantsområdet

E-mail: tre@nst.dk

Tlf: 72 54 30 00

Billeder fra stedet

Relaterede faciliteter