Transparent

Riderute Troldhedestien

Oplev naturen langs Troldhedestien fra Kolding til Ferup på hesteryg. En fantastisk varieret tur langs den gamle jernbanesti.

Langs den smukke Troldhedesti er der afmærket ridespor, der kan følges i begge retninger. På et kortere stykke af ruten, er der eget tracé, men ellers rides der i siden af stien. Stien benyttes også af cykler, gående og løbere.

Ruten er 10 km lang og starter tæt på Kolding midtby og leder dig gennem skov og åbne landskaber mod Bramdrupdam og hele vejen forbi Dybvadbro Station til Ferup Sø, hvor ruten ender ved Harager.

Ruten har forbindelse til en kortere riderute i Bramdrup Skov.

Der er ikke mulighed for at parkere hestetrailer på de tilknyttede offentlige parkeringspladser.


På stedet er der
  • Riderute

Ansvarlig enhed

Kolding Kommune

Tag hensyn – ikke alle er trygge ved heste

Vær opmærksom på, at du overalt på rideruterne kan møde andre gæster i naturen. Når du rider langs skovveje og stier, skal du ride i kanten, så hestenes hove ikke ødelægger stierne og at eventuelle hestepærer ikke lander midt på stien.

Ikke alle er trygge ved heste, så hils gerne, når du møder andre gæster i naturen og fortæl dem, hvordan de skal forholde sig til hesten, hvis de er usikre. På den måde sikre du dig, at de næste gang ved, hvordan de skal tage hensyn til dig og din hest.