Transparent

Dybvadbro station: Supershelter 2

Ved Dybvadbro ligger seks helt særlige shelters, der er udformet så de giver god adgang og en tryg naturoplevelse for alle. Shelterne er en hybrid mellem shelter og hytte, hvor form, funktionalitet og tilgængelighed er omdrejningspunktet.

Supershelter ved Dybvadbro

Supershelter 2 har plads til 6 personer med den indbyggede hems over de almindelige sovepladser. Terrassen vender væk fra bålpladsen og ind mod natur. Supershelter 2 ligger nær (60 m) stationsbygningen og toiletterne.

Supershelter 2 har loftskinne, så personer i kørestol kan liftes ind på sovepladsen. Udstyrskasse med taljetræk med bremse, løfteåg, liftsejl og brugsvejledning kan lånes ved kontakt til tlf.: 40384855. Handicaptoilet har ligeledes liftskinne til samme udstyr.

Shelterne ved Dybvadbro er en hybrid mellem shelter og hytte, hvor form, funktionalitet og tilgængelighed er omdrejningspunktet. De består hver især af en overdækket indgang, et soverum, samt en terrasse med bænk, hvor man kan nyde udsigten til natur. Her er der plads til både fællesskab og ro.

Alle shelterne er handicapegnet. Der er kørestols adgang til shelters. Indgangen til soverummet er 100 cm bred og drejeradius i soverummet er 148 cm. Højden på sovepladserne er 44 cm og dermed er det nemt at komme fra kørestolen til sovepladsen.

I tilknytning til shelterne er der fælles madpakkehus med udekøkken og bålsteder.

Bookning af shelterne

Shelterne kan bookes og afbookes via vores bookingformular.

På stedet er der
 • Helårsåbent

 • Døgnåben

 • Shelter

 • Vandhane

 • Mulighed for bookning

 • 6 antal pladser

Ansvarlig enhed

Kolding Kommune

Tlf: Giv et praj app - Kolding Kommune

Åshelter ved Dybvadbro

Retningslinjer for bookning, afmelding og udeblivelse

 • Det er gratis at booke shelterne.

 • Du kan max booke to overnatninger og max to måneder frem.

 • Du kan booke i to tidsrum. Dagstimerne kl. 11-16. Overnatning kl. 16-11.

 • Din booking frafalder efter kl. 18 ved overnatningsbookninger. I dagtimerne frafalder retten til bookningen 30 minutter efter start.

 • Husk at afmelde din reservation, hvis du bliver forhindret i at komme. Afmelding/tilretning sker via bookingsiden for Dybvadbro shelterne ved at logge ind i øverste højre hjørne.

Relaterede faciliteter

Supershelter ved Dybvadbro
Dybvadbro station: Supershelter 1

Ved Dybvadbro ligger seks helt særlige shelters, der er udformet så de giver god adgang og en tryg naturoplevelse for alle. Shelterne er en hybrid mellem shelter og hytte, hvor form, funktionalitet og tilgængelighed er omdrejningspunktet.

Overnatning i det fri
Åshelter ved Dybvadbro
Dybvadbro Station: Åshelter 3

Åshelter 3 ligger som en af tre shelters forbundet med boardwalk ud til Almind Å.

FamilietidOvernatning i det fri
Åshelter ved Dybvadbro
Dybvadbro Station: Åshelter 1

Åshelter 1 ligger som en af tre shelters forbundet med boardwalk ud til Almind Å.

FamilietidOvernatning i det fri
Dybvadbro åshelter
Dybvadbro Station: Åshelter 2

Åshelter 2 ligger som en af tre shelters forbundet med boardwalk ud til Almind Å.

FamilietidOvernatning i det fri
Dybvadbro madpakkehus og udekøkken
Madpakkehuset ved Dybvadbro Station

I tilknytning til Dybvadbro stationsbygning ligger madpakkehuset med udekøkken og flere bålpladser. Madpakkehus og bålpladser er tilgængelige for alle og kan ikke bookes eller reserveres. Så hvis hensyn og del faciliteterne med hinanden, hvis I er flere grupper.

40134dc0-35b5-4c4e-b672-9012b65dee56
Parkering Dybvadbro Station

Stor grusparkering i tilknytning til Dybvadbro station og Troldhedestien. Parkeringspladsen bruges også af besøgende til Ferup Sø.

Luftfoto af shelters ved Dybvadbro
Dybvadbro Station: Sivshelter

Sivshelter har plads til 3-4 personer og er placeret mellem sivene tæt ved madpakkehuset med adgang via boardwalk. Terrassen vender mod øst med mulighed for en smuk solopgang.

Fiskeri
Fiskeplatform Troldhedestien

Fiskeplatformen ligger, hvor Troldhedestien krydser Skallebækken syd for Dons Søndersø. Snup fiskestangen med, eller snup et hvil på din tur langs Troldhedestien.

Tag ud og fisk
Fiskeplatform Dybvadbro
Dybvadbro fiskeplatform

Imellem de smukke åshelters ligger fiskeplatformen ned til Almind Å. Nyd udsigten og stik fiskenet eller stang i vandet og se hvad du kan fange.

Tag ud og fisk