Transparent
Harteskov Tumleskoven banner
Oplev
 bøgetræernemagiendet grønne
i Kolding

Tag en tur i skoven

Skoven er et magisk sted fuld af oplevelser, lyde og dufte, der giver både energi og ro i sjælen.

Kolding har skov-oplevelser til alle

Kolding er omkranset af skove, både store og små, nye som gamle. Hvad end du er til mountainbike, fordybelse, et særligt dyre- og planteliv eller bare en dejlig gåtur med familien, så har vi en skov, der passer.

At gå en tur ind i skoven er som at træde ind i en anden verden og væk fra dagligdagens stress og jag. Har du øjnene med dig vil du opleve noget nyt hver gang du kommer. Måske finder du en hemmelig sti, ser et egern i trætoppen eller finder et hyggeligt picnicsted med en skøn udsigt til trækronerne.

Mange af vores skove omkring Kolding ligger i forbindelse med åbne landskaber, der giver en fantastisk kontrast til de høje og tætsluttende træer i skoven. Tag ud i naturen og find din helt egen skov-oplevelse eller tag familien med og del oplevelsen med dem.

Se ruter på kort

Aktiviteter til vandreturen

Bestig bjerge på Skamlingsbanken

Bestig Bjerge på Skamling

Bestig Naturpark Lillebælts højeste bjerg, Skamlingsbanken, der rejser sig 113 meter fra kysten ved Binderup Strand til Højskamling.

Snør dine vandrestøvler og tag af sted. Er du bidt af en gal bjergbestiger, bør du overveje at tilmelde dig 'Bestig bjerge' og gå efter at bestige alle Danmarks højeste bjerge og komme i hall of fame. Find startstedet for din bestigning af Skamlingsbanken Vil du bestige Skamlingsbanken, skal du starte ved Binderup Strand, hvor der er parkering tæt på turens start. Følg Skamlingsbankestien til topp...

Se mere her
Geocaching

Geocaching - skattejagt i naturen

Tag på geocaching med hele familien og find skjulte skatte i naturen.

Se mere her
Natureventyr

Natureventyr i Marielundskoven

Tag på eventyr i Marielundskoven og hør fortællingen om Astrid og skovheksen med det knuste hjerte.

Se mere her