Transparent
løbesko banner
Oplevi Kolding

Gang i januar

I januar har mange ofte et ønske om at starte på en frisk. Blive sundere, gladere, komme mere ud og gerne sammen med andre. I Kolding har vi mange faciliteter og aktiviteter, der kan hjælpe dig godt på vej.

Fitnessfaciliteter i det fri

 

Motion i naturen

Bevægelsesrute Harte Skov

Bevægelsesrute Harte Skov

Træn styrke, balance, koordination og kondition når I tager på skovtur i Harte Skov,

Med udgangspunkt fra Landbomuseet Kolding går en 2,5 kilometer lang bevægelsesrute rundt i Harte Skov. Ruten er mærket med hvide pile og tydeligt angivet ’bevægelsesrute’. Rundt på ruten finder du 12 bevægelsesposter med aktiviteter for hele kroppen. Både styrke, balance, koordination og kondition. Er du i tvivl om, hvordan øvelsen skal udføres, kan du scanne QR-koden og se en instruktionsvideo, h...

Se mere her
Find vej i Marielund - orienteringsløb

Find vej i Marielund, Kolding og Bramdrup Skov

'Find vej i Marielund, Kolding og Bramdrup Skov' er et sundt og gratis tilbud om en anderledes tur i skoven. Med et orienteringsløbskort i hånden skal finde de opsatte faste poster i skoven.

Se mere her
MTB spor Hylkedalen

Mountainbike i Hylkedalen

MTB-sporet i Hylkedalen giver sus i maven, flotte udsigter og fede nedkørsler

Se mere her

Arrangementer med bevægelse

Vær aktiv på egen hånd

Træning giver god motion

Inspiration til træning på egen hånd

Har du lyst til at starte op med at træne derhjemme eller ude i det fri? Vi har samlet lidt inspiration, der kan hjælpe dig i gang.

At træne på egen hånd giver mere fleksibilitet i en presset hverdag, eller mulighed for at tage din træning med på ferie eller rejser. Eller blot som supplement til løbeturen eller andre aktiviteter. Inspirationsvideoer til dig fra os Træn i naturen (video) med Jane fra Sundhedscenteret i Kolding Træn hjemme i haven (video) med Anette fra Bevæg dig for livet i Kolding Kommune App - Træn se...

Se mere her
Bestig bjerge på Skamlingsbanken

Bestig Bjerge på Skamling

Bestig Naturpark Lillebælts højeste bjerg, Skamlingsbanken, der rejser sig 113 meter fra kysten ved Binderup Strand til Højskamling.

Se mere her
Medalje vindere

Virtuel run

Løb hvor som helt og når som helst og få en medalje med i oplevelsen. Udfordre dig selv og dine venner ved at tilmelde jer et virtuelt løb og dyst mod hinanden.

Se mere her
Fællesskaber

En foreningsportal med potentiale for nye fællesskaber

Leder du efter en forening, hvor du kan møde nye mennesker og samtidig dyrke motion, møde ligestillede, få ny viden eller bare være sammen om noget?

Tag et kig ind i Kolding Kommunes foreningsportal, hvor du kan søge foreninger ud i alle dele af kommunen. Foreningerne dækker bredt fra sport og motion, til lokalhistorie og senioraktiviteter.

Søg i foreningsportalen
Gå-fællesskab

Find et gå-fællesskab

I Kolding Kommune findes der mange gå-fællesskaber, der mødes hver uge for sammen at komme ud i den friske luft.

At være en del af et gå-fællesskab gør det nemt at komme ud og få oplevelser i naturen året rundt.

Har du lyst til en gåtur i godt selskab, så er det bare om at finde de gode travesko frem og møde op for at blive en del af fællesskabet.

Find et gå-fællesskab