Transparent

Bestig Bjerge på Skamling

Bestig Naturpark Lillebælts højeste bjerg, Skamlingsbanken, der rejser sig 113 meter fra kysten ved Binderup Strand til Højskamling.

Bestig bjerge på Skamlingsbanken

Snør vandrestøvlerne og tag af sted. Er du bidt af en gal bjergbestiger, bør du overveje at tilmelde dig 'Bestig bjerge' og gå efter at bestige alle Danmarks højeste bjerge og komme i hall of fame.

Find startstedet for din bestigning af Skamlingsbanken

Vil du bestige Skamlingsbanken, skal du starte ved Binderup Strand, hvor der er parkering tæt på turens start. Følg Skamlingsbankestien til toppen.

Mere om bestig bjerge konceptet

Bestig bjerge er et koncept, der giver dig en ny og anderledes naturoplevelse og ikke mindst sende dig på bjergbestigning rundt i Danmark for at bestige de danske 'bjergtinder'. I toppen og bunden af alle bjergene finder du en lille talkode, som du skal bruge, hvis du vil logge dit besøg på Bestig bjerges hjemmeside. Det kræver, at du opretter dig som bruger, men betyder også, at hvis du bestiger alle bjergene kan blive en del af Hall of fame. Skamlingsbanken velkommen som bjerg nr. 21 i familien. Og alle de tusinder er bjergbestigere, der allerede er med i legen, har fået et nyt bjerg at prøve kræfter med.

Opret dig som bruger på Bestig Bjerges hjemmeside