Transparent
Strand banner
Oplev
 strandene det lave vand Lillebælt 
i Kolding

Tag til stranden i Kolding

Børnevenlige strande og en kyststrækning på 50 kilometer. I Kolding er der gode muligheder for en dukkert.

Kort over alle strande

Oplev Koldings strande

Blå flag

Kolding har tre Blå Flag strande

Tre strande i Kolding Kommune er Blå flag strande, som sikrer badegæsterne en god oplevelse – både på stranden og i vandet.

De fire strande: Hejlsminde, Grønninghoved og Løverodde strand lever alle op til kravene om god vandkvalitet, sikkerhed, information, miljø og faciliteter. Se mere om Blå flag.

Tjek badevandet før du tager af sted

Download app'en 'Badevand' eller tjek badevand.dk og følg med i badevandskvaliteten på din yndlingsstrand før du tager af sted.

Tjek badevandet
Marsvin i Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt - Danmarks største marine naturpark

Naturpark Lillebælt er en marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin.

Kolding er en del af Naturpark Lillebælt sammen med Fredericia og Middelfart kommune. Blandt andet er Koldinghus, Kolding Fjord og et bredt stykke af kystlandskabet i Kolding Kommune en del af naturpark-udpegningen.

Arrangementer i naturen

Aktiviteter ved kysten

SUP sejlads

SUP-sejlads i Kolding

Tag på SUP-sejlads og oplev Lillebælt, Kolding Fjord eller Kolding Å.

SUP-boardet er let at have med og sætte i og i Kolding er der flere muligheder. Tag en tur på Kolding Å og se byen fra vandsiden, tag en pause på en af de mange Å-steder eller fortsæt helt til Harteværket. I Fjorden og Lillebælt kan du sejle langs de smukke kyster og der er næsten altid et sted med nogenlunde læ for vinden. Vær dog opmærksom på, at der i Lillebælt er meget strøm, der lynhurtigt ka...

Se mere her
Fang krabber

Hjælp Lillebælt - spis en krabbe

Hjælp med at skabe balance i Lillebælt. Fang krabber og lav en lækker krabbesuppe til alle vennerne.

Se mere her
Windsurfing i Kolding

Windsurfing i Kolding Fjord og Lillebælt

I Kolding og omegn er der mange gode forhold til windsurfing. Naturen langs kysten omkring Kolding gør sammen med farten og friheden windsurfing oplevelsen fuldendt.

Se mere her