Transparent

Vilde-bælt pas

Med Vildebælt passet bliver dig og din familie guidet ud i Naturpark Lillebælt for at gennemføre ti forskellige aktiviteter - og det er helt gratis.

Vilde-bælt pas

Tag ud i Naturpark Lillebælt med dit Vilde-bælt pas og gå på opdagelse i Danmarks største marine naturpark.

Naturparkens naturvejledere har udvalgt ti sjove aktiviteter til dig og din familie, som I kan gennemføre sammen, mens I bliver klogere på det marine kystlandskab. Men mest af alt er Vilde-bælt passet en guide til, hvordan du og din familie kan komme ud i vores vilde vidunderlige naturpark og få nogle gode oplevelser sammen.

Passet kan hentes på By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 i Kolding samt på Rådhuset, Akseltorv i Kolding, hvor der er oprettet turistinfo.

Marsvin i Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt - Danmarks største marine naturpark

Naturpark Lillebælt er en marin naturpark med det strømmende bælt som kerne, omkranset af smukke kystnære landskaber. Her findes en af verdens tætteste bestande af hvaler – de små marsvin.

Kolding er en del af Naturpark Lillebælt sammen med Fredericia og Middelfart kommune. Blandt andet er Koldinghus, Kolding Fjord og et bredt stykke af kystlandskabet i Kolding Kommune en del af naturpark-udpegningen.