Transparent
Trailcenter banner
Oplev
 puls motion bevægelse træning 
i Kolding

Trailcenter Seest-Hylkdalen

Trailcenter Seest-Hylkedalen beliggende i Seest Idrætspark på kanten af Hylkedalen er et fantastisk udgangspunkt for dig, der gerne vil være aktiv i det fri.

Træn på forskellig vis

Trailcenter Seest - Hylkedalen

Trailcenter Seest - Hylkedalen

Start din tur i Hylkedalen fra Trailcenter Seest-Hylkedalen. Kombinér din tur med træning og udstrækning ved centerets træningsfaciliteter eller en tur i Danmarks længste monkeybar.

Trailcenteret på kanten af Hylkedalen er et fantastisk trænings-, møde- eller startsted for dig, der gerne vil løbe, cykle, gå eller træne styrke og balance i det fri. Der er adgang til toiletter og omklædningsrum med brus og garderobeskabe. Medbring egen lås. Trænger din cykel til lidt service, luft eller at blive vasket, er der mulighed for det på nordsiden af huset. Fra Trailcenteret kan du...

Se mere her
Atletikstadion i Seest Idrætspark

Seest Idrætspark - atletikanlæg

Du er velkommen til at bruge løbebanerne, når atletikstadionet ikke er booket af andre.

Se mere her
Fitnessfaciliteter Trailcenter

OCR og Fitness ved Trailcenteret

Ved trailcenteret kan du træne styrke, udholdenhed og kondition på de opstillede redskaber.

Se mere her

Hylkedalen - et dramatiske landskab

Hylkedalens dramatiske istidslandskab danner rammen for en fantastisk naturoplevelse med mange flotte udsigter fra toppen af de stejle skrænter. I bunden af dalen bugter Seest Mølleå sig smukt igennem de stejle overdrev, der om vinteren omdannes til skibakke og om sommeren indtages af græssende dyr.


I Hylkedalen er der flere stier og ruter til både gående, løbende og mountainbikere, der alle tager udgangspunkt fra Trailcenter Seest-Hylkedalen i Seest Idrætspark. Her er der adgang til toiletter, vand, omklædning og bad.

I Hylkedalen lever den sjældne birkemus, der har lagt navn til vandreruten birkemusruten og flere andre spændende arter som isfugl, grøn spætte og særligt mange planter, svampe og insekter tilknyttet de stejle overdrevsskrænter.