Transparent

Trailcenter Seest - Hylkedalen

Start din tur i Hylkedalen fra Trailcenter Seest-Hylkedalen. Kombinér din tur med træning og udstrækning ved centerets træningsfaciliteter eller en tur i Danmarks længste monkeybar.

Trailcenter Seest - Hylkedalen

Trailcenteret på kanten af Hylkedalen er et fantastisk trænings-, møde- eller startsted for dig, der gerne vil løbe, cykle, gå eller træne styrke og balance i det fri. Der er adgang til toiletter og omklædningsrum med brus og garderobeskabe. Medbring egen lås. Trænger din cykel til lidt service, luft eller at blive vasket, er der mulighed for det på nordsiden af huset.

Fra Trailcenteret kan du gå, løbe eller cykle ud i Hylkedalens unikke terræn. Stier og ruter går på kryds og tværs af ådalens mange højdemeter. Træn bakketræning fra bunden af dalen til toppen og få pulsen ned, mens du nyder de fantastiske udsigter. Se kortet på trailcenterets væg for stier og ruter og sammenhæng til naturområdet Seest Gl. grusgrav.

Se 3D-film over Trailcenteret

Træningsfaciliteter i og ved huset

Du kan også træne ved Trailcenteret. Prøv Danmarks længste monkeybar på 33 meter, træn trappetræning eller benyt balance- og styrketræningselementer rundt om bygningen. På det åbne loftsrum kan du rulle yogamåtten ud eller sætte dit TRX-udstyr op. Benyt også træningsfaciliteterne i skræntskoven.


Foreningslokalet

Det aflåste foreningslokal kan benyttes af folkeoplysende foreninger, skoler og institutioner og kræver oprettelse som bruger hos Fritids- og Idrætsafdelingen. Lokalet er et fælles klubhus og kan som udgangspunkt ikke bookes eller reserveres. Målet er at møde hinanden på tværs af foreninger og interesser og skabe nye sociale aktiviteter og træningsfællesskaber.

Kontaktinfo Fritids- og Idrætsafdelingen:
Fritid og idræt
Ålegården 2-4, 6000 Kolding
Tlf. 79 79 26 26
fritididraet@kolding.dk

På stedet er der
  • Døgnåben

  • Formidlingscenter

  • Vandhane

Ansvarlig enhed

Fritid og Idræt, Kolding Kommune

E-mail: Email: fritididraet@kolding.dk

Tlf: Tlf: 79 79 26 26

Adresse

Holbergsvej 50, 6000 Kolding

Billeder fra stedet