Kolding Bibliotek

Koldings største og mest besøgte kulturinstitution

Når du besøger Kolding Bibliotek, møder du et dynamisk informations-, lærings-, og kulturhus. Her er anderledes og attraktive oplevelser for hele familien. Vi tilbyder leg, spil, café og kunst – og selvfølgelig bøger, film, musik og meget mere, der gør et besøg på Kolding Bibliotek til en indholdsrig og behagelig oplevelse.

Vi prioriterer samarbejdet med foreninger,institutioner og borgerne meget højt, og har hele året rundt et bredt udvalg af arrangementer og udstillinger til alle aldre.

Gennem arkitektur og indretning er skabt et lyst rum, der inviterer indenfor og giver mulighed for at danne nye fællesskaber. Her er mange oplevelser for hele familien. Der er et område til de mindste børn, og de lidt større kan udfordre sig i Børn-X. Børn-X er et forandringsrum, hvor sammenhængen mellem leg og læring er i højsædet. I bibliotekets kælder kan de unge blive en del af ULK – Underground Library Kolding - som er et mødested og et kreativt værksted for unge – skabt af de unge selv. 1. sal er de voksnes mekka med mulighed for masser af inspiration og samvær, og hvor der er plads til fordybelse.

Der er også mulighed for at slå sig ned i bibliotekets café ved afdelingen for aviser og magasiner eller gå ind på Restaurant Berg, der støder op til biblioteket, og hvorfra man kan tage mad og drikkevarer med ind på biblioteket.

Overalt på biblioteket er der hyggelige siddeområder og computere med internet ligesom der er gratis wi-fi.

Koldingbibliotekerne består, udover Kolding Bibliotek, også af de tre lokalbiblioteker i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. På lokalbibliotekerne er der også rig mulighed for fordybelse og for at få gode oplevelser i form af diverse arrangementer og udstillinger.

Åbningstider:
Mandag 08:00 – 21:00
Tirsdag 08:00 – 21:00
Onsdag 08:00 – 21:00
Torsdag 08:00 – 21:00
Fredag 08:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag 13:00 – 16:00 (oktober-marts)

Kontakt Kolding Bibliotek
Slotssøvejen 4
6000 Kolding
Tlf.: 79 79 11 00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere på vores hjemmeside www.koldingbib.dk