Christiansfeld Bibliotek

Christiansfeld Bibliotek - Moderne bibliotek i historisk by

Christiansfeld Bibliotek flyttede i 2013 i nye lokaler og fremstår i dag som et lyst og venligt kulturhus med et nyt og spændende udtryk, udsmykket af kunstneren Peter Holst Henckel.

Her er attraktive oplevelser for hele familien. Vi tilbyder leg, spil, kunst og mange spændende arrangementer – og selvfølgelig bøger, film, musik og meget mere, der gør Christiansfeld Bibliotek til et godt og inspirerende sted at besøge.

Der er åbent alle dage fra kl. 7-22 og biblioteket er delvist selvbetjent. Besøgende kan frit benytte computerne, gå på internettet, læse nyheder i danske og internationale aviser, lege i de indendørs og udendørs legeområder og benytte sig af den frie Wi-Fi.

Turister, der ikke er oprettet som lånere, og som kommer uden for den bemandede åbningstid, kan ved VisitChristiansfeld få udleveret et turistkort og dermed få adgang til bibliotekets faciliteter. Christiansfeld Bibliotek har også en lokalsamling, hvor det er muligt at fordybe sig i byens udvikling og historie.

Biblioteket deler adresse med Christiansfeld skole og fungerer både som folkebibliotek og skolebibliotek. Biblioteket ligger centralt placeret i den nybyggede del med hovedindgang fra Gl. Kongevej 3.

Åbningstider:

Mandag – søndag 7-22

Åbent med personale:

Mandag kl. 14.00-17.00

Torsdag kl. 10.00-12.00 og 14.00-17.00

Læs mere på vores hjemmeside www.koldingbib.dk