Transparent
Yoga bannerbillede
Oplev
 fællesskab ro velvære styrke 
i Kolding

Yoga under åben himmel

Hen over sommeren fra juni til september inviterer Bevæg dig for livet til yoga under åben himmel forskellige steder i Kolding Kommune.

Yoga under åben himmel

Kom med ud i det fri og dyrk yoga helt gratis!

Oplev fællesskabet, velværen og roen, når forskellige yogainstruktører guider dig igennem en yogatimer på skønne steder i det fri. Yoga opbygger og smidiggør muskler og led samtidig med dit sind bliver beroliget.

Kom og vær med, uanset om du er helt nybegynder, der skal introduceres til yoga eller er rutineret udøver, alle kan få noget ud af timen.

Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op og medbring din egen måtte eller tæppe.

Yoga under åben himmel

Træningspavillon Kvarterhuset

FRISK LUFT ER GODT FOR KROP OG SJÆL

Rundt omkring i Kolding Kommune findes der faciliteter, hvor du kan være aktiv på egen hånd. Der er rigtig mange forskellige muligheder for at styrketræne i det fri, hvor du kan kombinere din træning med højt til himlen og masser af frisk luft til hovedet og lungerne.

Mange af faciliteterne ligger i tilknytning til naturområder, ruter og stier, hvilket giver mulighed for at kombinere forskellige motionsformer. Du kan lægge vejen forbi faciliteterne på din løbe- eller cykeltur, eller måske kombinere en gåtur med balancetræning?

Har du lyst til at træne derhjemme, kan du også finde inspiration til træning her eller få pulsen op ved at lege med hele familien.

Fitnessfaciliteter i det fri

 
Gå-fællesskab

Find et gå-fællesskab

I Kolding Kommune findes der mange gå-fællesskaber, der mødes hver uge for sammen at komme ud i den friske luft.

At være en del af et gå-fællesskab gør det nemt at komme ud og få oplevelser i naturen året rundt.

Har du lyst til en gåtur i godt selskab, så er det bare om at finde de gode travesko frem og møde op for at blive en del af fællesskabet.

Find et gå-fællesskab