Transparent
Fastelavnstønde
Oplevi Kolding

Fastelavn er mit navn

Hold fast i traditionerne og fejr fastelavn med udklædning, tøndeslagning og fastelavnsris med grene fra skoven. Til fastelavn kan du være, lige hvem du vil for en dag, så slip fantasien løs og klæd dig ud og glem vintermørket for en stund.

Fastelavnsudklædning

Fastelavn rimer på udklædning

Det kan være både dyrt og svært at finde det helt rigtige fastelavns-kostume. En billigere og mere klimavenlig-løsning er at gå på jagt efter et kostume i en genbrugsforretning og der er mange muligheder.

I genbrugsbutikkerne kan du både finde færdige kostumer, eller du kan finde tøj, som kan laves om til alt fra klovnedrager til superheltekostumer.

Folder med genbrugsbutikkerne

I Bæredygtighedshuset kan du hente en folder med en oversigt over de genbrugsbutikker, der sender hele deres overskud til velgørenhed. Eller du kan følge linket og finde et kort med alle genbrugsbutikker i hele Kolding kommune.

Find en genbrugsbutik
Fastelavns sørøver

Inspiration til kreative kostumer

Tag på biblioteket og find lækre bøger med inspiration til, hvordan du omdanner aflagt tøj og ’skrald’ til det helt rigtige fastelavnskostume.

Lad børnene være med til at være kreative og finde på, hvordan de kan blive alt fra superhelte og prinsesser til vilde dyr og zombier.

Find bøger på biblioteket

Oplev fastelavn

Fastelavnsudklædning

Skal dit arrangement med på oversigten?

Planlægger du et fastelavns-arrangement, som du gerne vil dele med os, så er du velkommen til at indtaste det her på siden gennem vores KultuNaut-indtaster.

Fortæl os lidt om arrangementet. Hvad skal der der sker og hvor. Hvem kan være med og kræver det tilmelding og måske billet.

Opret arrangement her