Transparent
Skovløberhuset i Bramdrup Skov banner
Oplev
 skoven trinbrættet roen 
i Kolding

Skovløberhuset - et mødested i skoven

Skovløberhuset har siden 1918 dannet ramme for udflugter i skoven. Først som traktørsted og trinbræt mens Troldhedebanen kørte. Sidenhen Pinsemorgen til morgenmad og til dagligt et godt udflugtsmål på skovturen for både store og små.

Pinsekaffe ved Skovløberhuset

Morgenkaffe i pinsesolen

Traditionen tro serverer Lions Club Bramdrupdam morgenkaffe og morgenplatter ved Skovløberhuset fra kl. 6-11 pinsemorgen d. 19. maj.

Morgenkaffen vil være krydret med en tombola, som byder på mange fine gevinster. Overskuddet går til humanitære indsatser i lokalområdet.

https://bramdrupdam.lions.dk/pinsemorgen

Marielundskoven - oplevelser for alle

Marielundskoven er en helt særlig oplevelse. Med den idylliske Marielundsø omkranset af høje bøgetræer er det ikke svært at forstå, at dette er Koldings mest populære skov. Her er der plads til hyggelige gåture, den daglige motion og ikke mindst at gå på naturoplevelse blandt skovens rige svampe-, plante og dyreliv.

Marielundskoven består af tre sammenvoksede skove. Marielund, Bramdrup Skov og Kolding Skov, men kaldes i daglig tale blot Marielundskoven. Her kan du opleve skovens rige dyreliv og særligt interessant er de mange sjældne svampe på Marielunds skrænter.

Marielundskoven er et stykke kulturhistorie, oprindelig anlagt som romantisk have og sidenhen med stor dansepavillon og hyppige besøg af digteren Holger Drachmann. 2. Verdenskrig har også efterladt sig sine spor og den tidligere privatbane Troldhedebanen forbinder i dag, som natursti, Marielundskoven med Bramdrup og Kolding Skov og det åbne land.

I skoven findes flere ruter og stier for gående, cyklende og ridende samt mulighed for fiskeri og O-løb.

Download Marielundfolderen