Transparent

Tag på kojagt i ådalen

Hvad er koens livret og findes der egentlig kopatteplanter? Tag på familieaktivitet rundt i Kolding Ådal efter de sjove koskilte.

Kojagt i ådalen

Kojagt i ådalen er en familieaktivitet, hvor I sammen skal finde ni ko-skilte rundt i Kolding Ådal. Skiltene stiller spørgsmål og giver jer svar på græssende dyrs betydning for naturen.

For at finde de ni koskilte i Kolding Ådal har du brug for en folder med kort over skiltenes placering. I folderen finder du også et stempel ark. Ved hvert koskilt sidder en lille messingplade, som du kan lave et aftryk af, som et slags stempel, i folderen. Du overfører aftrykket ved at gnide med metalpinden på papiret mens du holder det over messingpladen.

Du kan ikke nå at finde alle ko-skiltene på en dag, da de er spredt ud i flere områder, hvor der er afmærkede ruter. De afmærkede ruter ligger både på offentlig jord og privatjord, som lodsejere frivilligt har stillet til rådighed. Så hvis hensyn og orientér jer om der gælder særligere retningslinjer. De steder hvor ruten går igennem indhegninger kan der være påbud om ikke at medbringe hund.

Download folder

Download vores folder om Tag på kojagt i ådalen

Parkeringsmuligheder

Landbomuset, Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding
Dybvadbro Station, Egtvedvej 132, 6000 Kolding
Truds Å, Bergsmindevej, 6064 Jordrup