Transparent
løbesko banner
Oplev
 fællesskaber bevægelse nye aktiviteter 
i Kolding

Danmarks Motionsuge

I uge 41 er der fokus på at sætte Danmark i bevægelse. En uge hvor du kan prøve nye aktiviteter, finde nye fællesskaber og opleve ny steder.

uge 41 motionsuge

KOM OG VÆR MED I DANMARKS MOTIONSUGE

I uge 41 åbner mange foreninger dørene på vid gab og inviterer alle indenfor i deres fællesskab og nye måder at bevæge sig på.

Tag en ven, eller bare dig selv under armen og tag afsted og prøv alt fra karate, floorball, jump og mød samtidig nye mennesker.

Følg linket og se de mange forenings-arrangementer i Kolding Kommune.
Vandreture

We walk - et gangfællesskab i uge 41

We walk er en del af Danmarks Motionsuge, så har du lyst til en gåtur i godt selskab, er der mange forskellige gåture at vælge imellem.

We walk er for alle og går i alt sin enkelthed ud på, at få danskerne til at bevæge sig sammen i den friske luft. Det holder kroppen og hjernen i gang og så er det drønhyggeligt.

Find en gåtur på Bevæg dig for livets oversigtskort.

Tre lette vandreruter

Blå Kløversti i Legeparken

Blå Kløversti, Leg og aktivitet

Blå Kløverstirute (5,5 km) viser vej gennem byens parker forbi legepladser og motionsfaciliteter

Kløverstierne er fire markerede ruter i hver sin længde og sværhedsgrad, der alle har start fra Akseltorv i Kolding midtby. Ruterne kombinerer natur- og kulturoplevelser med frisk luft og motion. Rutens farve afspejler længden og sværhedsgraden i stil med farverne på skipisterne i udlandet. Ruten starter fra Akseltorv i Kolding midtby og forsætter nordpå til Marielundskoven. Find vej på Kløverst...

Se mere her

Harte Skov - rød rute

I Harte Skov er afmærket en rød vandrerute på ca. 2,4 km.

Se mere her
Drejens Naturstier

Drejens Naturstier

På Drejens halvøen kan du via naturstierne nyde udsigten over Eltang Vig, besøge biodiversitetsskoven Hulskov og opleve det varierede åbne landskab med dyrkede og udyrkede marker.

Se mere her

Arrangementer med bevægelse

Fællesskaber

En foreningsportal med potentiale for nye fællesskaber

Leder du efter en forening, hvor du kan møde nye mennesker og samtidig dyrke motion, møde ligestillede, få ny viden eller bare være sammen om noget?

Tag et kig ind i Kolding Kommunes foreningsportal, hvor du kan søge foreninger ud i alle dele af kommunen. Foreningerne dækker bredt fra sport og motion, til lokalhistorie og senioraktiviteter.

Søg i foreningsportalen