Kløverstierne

Kløverstierne er fire markerede ruter i hver sin længde og sværhedsgrad, der alle har start fra Akseltorv i Kolding midtby. Ruterne kombinerer natur- og kulturoplevelser med frisk luft og motion. Rutens farve afspejler længden og sværhedsgraden i stil med farverne på skipisterne i udlandet. 

Grøn rute, historie 2,7 km: Grøn rute tager os med på en historisk tur i gaderne i Kolding midtby under renæssancen. Renæssancen varede fra 1500 til 1660.

Blå rute, leg og aktivitet 5,5 km: Blå rute går via byens grønne områder til Marielundskoven. Turen rummer mange muligheder for leg og aktivitet.

Rød rute, udsigter 8,4 km: Den røde kløversti fører os op og ned i Kolding­s kuperede terræn og passerer nogle af byens flotteste udsigter.

Sort rute, Kolding Ådal 10,4 km: Den sorte rute fører os fra byen, langs åen og ud i ådalen, mød græssende dyr, flotte udsigter og tag et stop ved Harteværket på vejen. Tag evt. en smutvej forbi Åstederne Soppestedet, Udsigten og Akvariet.

Download folder (der er småændringer på ruten, der endnu ikke er opført i folderen) eller find ruterne i oplevelseskortet under natur-menuen