Shelterfunktion i bålhytten

Bålhytte og shelter i Hoppes skov

I Hoppes skov ved Svanemosen kan du overnatte eller lave bål i den flotte bålhytte med shelterfunktion. Bålhytten ligger med udsigt over et åbent græsareal, lige i skovkanten og ganske tæt ved fugletårnet i Svanemosen. Bålhytte og shelter er tilgængelig for alle både til overnatning, ly for vejr og vind samt hygge omkring bålet. Brug og ophold er gratis, så vi forventer selvfølgelig at du rydder op efter dig.

Der er adgang til muldtoilet, men medbring selv vand og brænde. Det er tilladt at sanke brænde i skovbunden, men skoven er ung, så der er ikke meget at finde.

Book bålhytte og shelter

Bålhytte og shelter kan bookes via Book i naturen på Naturstyrelsens hjemmeside. www.nst.dk. Er der flere grupper på pladsen, så vis hensyn til hinanden og snak om, hvordan i bedst indretter jer. Det forventes at man viser hensyn og deles om pladsen.

Find vej

Parkering på den lille grusplads, som du finder ved at følge skiltningen ned af den lille grusvej efter Tværford 15. 6000 Kolding

Bålhytten og shelter tilhører Naturstyrelsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 7254 3000