Seest Samling Legeplads og aktivitetsområde

Midt i Seest ligger en legeplads med gynger, sandkasser og legetårn. Området er drevet af frivillige, der fortsat udvikler legeplads og de tilhørende grønne arealer. Her finder du også en grillhytte, svævebane og bålplads med gratis brænde, samt en boldbane. For de voksne er der også etableret petanquebane og en ”tænkeplads” med svævebænke lidt væk fra selve legepladsen. Området er ikke aflåst og er dermed tilgængeligt hele året hele døgnet. 

Legeplads og aktivitetsområdet er etableret som en facilitet til områdets beboere, men alle er velkomne til at benytte og melde sig som frivillig. Der er mulighed for at låne arealet til børnefødselsdage, familiesammenkomster, skoleafslutninger eller lignede. Når pladsen bookes er der adgang til toiletter og grill. 

Arrangementer for alle i løbet af året

Der er arrangementer for alle året rundt. Bl.a. Sankt Hans bål, børnedyrskue og julemarked. Se mere om Seest Samling på deres hjemmeside og følg med i deres tilbud om arrangementer eller meld dig som frivillig.

Frivillige borgere står bag Seest Samling legeplads og aktivitetsområde
Seest Samling opstod i 2014 - 10 år efter fyrværkeriulykken. De lokale borgeres behov for mere samhørighed og et fælles samlingssted førte til udviklingen af de gamle Seest boldbaner og Seest Samling opstod. Hele ideen bag Seest Samling er, at det skal drives af frivillige kræfter. Vi har derfor nedsat forskellige laug, der frivilligt skal hjælpe med at vedligeholde området.

Adresse: Seest Samling, Seestvej "over for bageren", 6000 Kolding