Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Legeparken

Tæt på Koldinghus i byens hjerte ligger Legeparken. Et stort rekreativt parkområde for børn og voksne.

I Legeparken kan du klatre, gynge, rutsje og meget, meget mere. Du kan også køre om kap i mooncars, spille minigolf, sejle en tur i robåd eller cyklebåd, stå på skøjter, når søen er frosset til om vinteren og meget andet.

Den medbragte mad eller kaffen kan nydes i et af de tre aktivitetshuse, eller pølserne kan tilberedes på et af de fire grill-steder. Endelig er der en kiosk og toiletter.

Åbningstider

Januar, februar og marts: Klokken 10-16 alle ugens dage.

April og maj: Klokken 10-18 alle ugens dage.

Juni, juli og august: Klokken 10-20 alle ugens dage.

September og oktober: Klokken 10-18 alle ugens dage.

November og december: Klokken 10-16 alle ugens dage

Parken kan benyttes uden for åbningstiden. Når parken er lukket, er der dog ikke ikke adgang til madpakkehuse, toiletter, grill, minigolf samt mooncar-banen. Der vil være adgang til et enkelt toilet.

Anden praktisk information

Parkering: Umiddelbart på den anden side af Ndr. Ringvej findes en stor gratis parkeringsplads med tunneladgang til Legeparken.

Toiletter: Der er adgang til både toiletter og puslesplads i Legeparken. Uden for parkens åbningstid er kun et enkelt af toiletterne åbent.

Bålplads: I Legeparken findes et bålsted. Her kan skoler, børnehaver og store grupper komme og lave snobrød og lege indianere. Parken råder over indianerudklædning som kan lånes efter aftale.

Brug af Legeparken: Ophold i Legeparken skal ske under hensyntagen til parkens øvrige gæster. Al færdsel i parken sker på eget ansvar.

 

Se mere om legeparken

 

 

 


Tags
Børn / Leg
Inspiration til frisk luft og natur i juleferien