Tag passet med til Naturpark Lillebælt og oplev for børn

Oplev Naturpark Lillebælt med Vilde-bælt passet

Med ‘Vilde’-bælt passet kan du sammen med din familie eller venner gå på opdagelse i Danmarks største naturpark, og det er ganske gratis. Du skal gennemføre 10 forskellige aktiviteter, hvor du forhåbentlig bliver meget klogere på at være i naturen. Vi har valgt nogle aktiviteter, der kan laves på steder i Naturpark Lillebælt, men det handler mest af alt om, at du kommer afsted - ud i vores vilde vidunderlige natur.

Med dette Vilde Lillebælt Pas viser vi vejen til blot nogle af de vildt gode aktiviteter, du på egen hånd kan lave i vores vidunderlige naturpark. Passet kan også hentes på By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 i Kolding samt på Rådhuset, Akseltorv i Kolding, hvor der er oprettet turistinfo.

Find flere oplevelser i Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er en marin naturpark med et unikt hav- og fjordområde og flere kyst- og landområder, som strækker sig fra Trelde Næs mod nord til Hejlsminde i Kolding mod syd. Her på oplevkolding.dk har vi lavet et Naturpark Lillebælt tema, der samler alle arrangementer og faciliteter, der foregår i Kolding Kommunes del af naturparken. Du kan også finde oplevelser på www.visitkolding.dk og www.visitlillebaelt.dk