Om Oplevkolding.dk

Velkommen til OplevKolding!

På OplevKolding har vi samlet de mange forskellige oplevelser, som Kolding Kommune har at byde på. Under overskrifterne Kultur, Natur, Aktiv og Design finder du alt fra kunstudstillinger og koncerter til gør-det-selv aktiviteter i naturen og forslag til vandreture og naturture med guide.

Indholdet på siden er delt op i fire kategorier med tilhørende underkategorier. Her kan du vælge indhold efter specifikke interesser f.eks. 'Natur' og se alt indhold under blandt andet 'Fjord og strand'.

Vi har desuden samlet indhold på tværs af kategorierne i temaer, som vi håber kan inspirere dig til at finde nye oplevelser, som du ikke vidste, du var på udkig efter.

Rigtig god fornøjelse

Indhold

Det primære indhold på OplevKolding leveres af Kolding Kommune og kommunens institutioner. Desuden kan du finde indhold leveret af arrangementskalenderen Kultunaut. Du finder indhold fra Kultunaut i venstre spalte.

Har du kendskab til en oplevelse, som har en bred appel for flere mennesker, og som mangler på vores sider, er du velkommen til at kontakte redaktionsgruppen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ønsker du et arrangement omtalt på siden, kan du indtaste det på i indtastningsformularen .

OplevKolding omtaler som udgangspunkt kun oplevelser, som du finder i Kolding Kommune.  

Kolding Kommune er ikke ansvarlig for indhold leveret af anden part. 

Spørgsmål til arrangementer

Har du spørgsmål til de enkelte arrangementer, kan du kontakte de pågældende arrangører. Mere generelle spørgsmål sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi arbejder på sagen

En oplevelsesportal som oplevkolding er ikke én, som man bygger færdig, så alt er, som det skal være, fra første dag. Den er snarere som en bil, hvor mekanikerne hele tiden trimmer, udskifter dele og bygger til, så køretøjet konstant udvikler sig efter chaufførens behov og terrænets udfordringer.

Bær derfor over, hvis du støder på mindre fejl og mangler.

Vi modtager gerne dine ideer til, hvordan vi kan forbedre siden. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.