Transparent

Kolding Parkourpark

Et anlæg, der giver muligheder for aktivitet og fysiske udfordringer.

Kolding Parkourpark er et anlæg, der giver muligheder for aktivitet og fysiske udfordringer. Parkourparken er til fri afbenyttelse for alle, der har mod på at klatre, kravle, hoppe og balancere sig gennem de mange muligheder, som anlægget byder på.

Al aktivitet i Kolding Parkourpark sker på eget ansvar. Brug dig selv, men pas på dig selv - og på hinanden. Parkourparken er en bevægelsesplads og ikke en legeplads.


Parkour stammer fra Frankrig

Parkour startede som en subkultur i de franske forstæder. Den grundlæggende idé bag parkour er at bevæge sig gennem omgivelserne i flow. Når parkour dyrkes i sin oprindelige form i bymiljøer er det bygninger, gelændere og vægge, der udnyttes til at bevæge sig mest effektivt og hurtigst muligt fra A til B. Parkour har spredt sig ud i hele verden især via Internettet.


Mere information og kontakt

Har du spørgsmål om Kolding Parkourpark, så kan du ringe til Kvarterhuset på telefon 75 53 99 30 eller til Gademix på 29 25 54 47. Hvis du gerne vil arrangere en event i parken, eller hvis du planlægger en fast ugentlig træning i Parkourparken, så skal du aftale det med Kvarterhuset. Se mere på Gademix hjemmeside

På stedet er der
  • Parkouranlæg

Billeder fra stedet