Transparent

Genbrugsfællesskabet

Sammen skaber vi en endnu stærkere genbrugskultur og får mindre affald. Deltag i events og få gode idéer til sortering, upcycling, genbrugshacks og meget mere.

Genbrugsfællesskabet

Hvis du synes affaldssortering og genbrug er interessant, skulle du tage at se nærmere på Genbrugsfællesskabet. Et grønt fællesskab, som er bygget op om events, workshops og viden – noget til hjertet, hjernen og hænderne.


Et fællesskab med spændende aktiviteter

Vi arbejder med reparation og upcycling af tøj, affaldssortering for børn og voksne, genbrugshacks, tøj- og tekstilaffald og kommer med gode bud på, hvordan vi kan forbruge mindre. I foråret er Genbrugsfællesskabet en del af Repair & Remake Festival og når kalenderen melder efterår, er vi altid klar med Hyg og Byg. Her kan studerende i Kolding Kommune komme og hente gratis møbler til deres studenterboliger - og få hjælp til at upcycle møblerne.

Genbrugsfællesskabet står også bag Grøn Torsdag, der er Kolding Kommunes alternativ til – og afholdes dagen før – Black Friday, årets helt store handelsdag. Dagen markerer, at vi nu træder ind i forbrugets højsæson, og derfor stiller vi spørgsmålene: Har du egentlig brug for dit forbrug? Hvordan får du mere genbrug ind i dit liv? Hvordan kan du minimere din mængde af affald?


Bliv en del af Genbrugsfællesskabet

Vær med i Genbrugsfællesskabet, mød nye mennesker og modtag nyhedsbreve om genbrug. Du får også et gratis minikursus, der automatisk lander i din mailindbakke en gang om ugen i syv uger. Her kan du lære mere om, hvorfor det er vigtigt at sortere – og hvad affaldshierarkiet er for en størrelse.

Se kommende events og læs mere om Genbrugsfællesskabet – og følg os på Facebook og Instagram.