Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Spiloppen

På dette åsted har du mulighed for at lege via elektroniske sensorer i banen. Lige nu er der mulighed for at prøve to forskellige spil – tennis og chaser.

Start med at vælge spil på én af de to midterste sensorer. I tennis står man på hver sin banehalvdel og spiller mod hinanden. Når en lampe lyser i en af de små sensorer, træder man på den og sender derved "bolden" tilbage. Jo hurtigere man reagerer, jo hurtigere sendes "bolden" retur. I chaser gælder det om at trykke på alle sensorer hurtigst muligt. Der holdes regnskab på antal sejre på de to midterste sensorer.

Vi har to spil mere, som vi skifter med gennem sæsonen, og der skulle være yderligere fire spil på vej - se intro til de interaktive spil.

Vandstråler

Der er indlagt vand i dette åsted. Ved afslutningen af et spil aktiveres en vandstråle på vinderens banehalvdel som en slags fanfare, ligesom man kan få vandet til at sprøjte på forskellige andre måder – prøv selv! Vandet er køligt og kan drikkes af både to- og firbenede gæster. Når vinteren sætter ind, slukkes der for vandet indtil foråret, men året rundt kan du hygge dig med de indlagte spil.

Bølgebænke

De fem bølgebænke, som omkredser åstedet, kan bruges til leg og afslapning. Den overskydende, som også udgør en bølge, tilsås med vilde urter.

Alle åsteder er tilgængelige ved at følge Kolding Å fra Marina Syd til Vestre Ringgade.

Pladsen er blevet til i samarbejde med Uno, Fokdal Springvand og D-sign Tegnestuen, mens Designbørnehaven har været med i udviklingen af bølgebænkene.