Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Familieaktiviteter på Koldinghus i sommerferien

Koldinghus byder i sommerferien børn og voksne indenfor til en række særlige sommeferie-aktiviteter for hele familien.

Alle aktiviteter kan opleves fra den 25. juni til den 25. august 2019. Tidspunkter og priser finder du på Koldinghus' hjemmeside med familieaktiviteter.

Fægteskole
Mød Kongens tapre livvagter, der duellerer med livet som indsats og lærer dig at fægte. I Fægteskolen kan du og din familie lære at fægte som en ægte adelsmand og selv blive en af kongens livvagter. Når du har deltaget i fægteskolen, modtager du kongens hædersbevis. Aktiviteten er gratis.

Lav din egen vifte
I workshoppen kan du møde dronningens hofdamer, som hjælper dig med at lave din egen fine vifte og fortæller spændende historier om livet på et kongeslot.

Det kongelige våbenkammer
I våbenkammeret kan du møde Kongens livvagter, som viser dig deres flotte drabelige våben og krigsudstyr. Du kan selv prøve sværd, kårder, sabler og hjelme. Livvagterne viser dig gerne hvordan våbnene bruges.

Udklædningsværksted
Alle dage mellem kl. 10.00 og 17.00 kan både børn og voksne klæde sig ud i flotte renæssancedragter, der er syet af frivillige fra Den Kongelige Systue på Koldinghus.

Gå i de kongelige fodspor
Opgave for børn og deres voksne: Gå i de Kongeliges Fodspor på det gamle slot. Undervejs finder I sporene efter de kongeliges liv på det gamle slot.

Tid: 25. juni - 25. august 2019
Sted: Musset på Koldinghus, Koldinghus 1, 6000 Kolding
Arrangør: Musset på Koldinghus

Foto: Andreas Baldursson