Lunderskov Bibliotek

Lunderskov Bibliotek – Samlingssted for borgerne

Lunderskov Bibliotek ligger i byens tidligere rådhus sammen med andre lokale aktører, bl.a. dagplejen og lokalhistorisk arkiv. Det gør huset til samlingspunkt for borgerne i Lunderskov. Biblioteket fungerer som områdets dagligstue, hvor man kan mødes med andre til en hyggestund og en snak, men hvor man også kan slå sig ned og læse i fred og ro.

Her er attraktive oplevelser for hele familien. Vi tilbyder leg, spil og kunst og selvfølgelig bøger, film, musik og meget mere, der gør Lunderskov Bibliotek til et godt og indholdsrigt sted at besøge.

Vi prioriterer samarbejdet med foreninger, institutioner og borgerne meget højt, og har hele året rundt et bredt udvalg af arrangementer og udstillinger til alle aldre.

Der er åbent alle dage fra kl. 7-22 og biblioteket er delvist selvbetjent. Udenfor bemandet åbningstid lukker brugerne af biblioteket sig selv ind ved hjælp af sundhedskortet. Besøgende kan frit benytte computerne, gå på internettet, læse nyheder i danske og internationale aviser, lege i de indendørs og udendørs legeområder og benytte sig af den frie Wi-Fi.

Åbningstider:

Mandag – søndag kl. 7-22

Åbent med personale:

Mandag og torsdag kl. 13.00-17.00

Læs mere på vores hjemmeside www.koldingbib.dk


Tags
Børn
Oplevelseskortet
Se på kortet!