Trapholt, Kolding

Trapholt

Trapholt er museum for kunst, design og kunsthåndværk og ligger smukt med udsigt over Kolding Fjord og den omkringliggende park. Trapholt har blandt andet en  stor samling af dansk møbeldesign og i parken ligger Arne Jacobsens sommerhus.

Trapholt viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Du kan læse mere om aktuelle udstillinger og arrangementer på museets hjemmeside. Blandt andet er der netop nu flere online begivenheder, du kan tilmelde dig.

Trapholt udvikler hele tiden nye tilbud til voksne, børn og familier, så du får mest muligt ud af dit besøg. Museets trap-guider tager imod og hjælper dig med at planlægge dit besøg. Der tilbydes blandt andet gratis guidede mini-ture med introduktioner til museet, til Arne Jacobsens sommerhus og aktuelle udstillinger. Museet har altid en vifte af tilbud til børn og deres voksne.

Gør et design-kup i Trapholts butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. Trapholt er handicapvenligt indrettet. Museet blev indviet i 1988.

Find vej

Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding

Se mere om Trapholt og deres kontaktoplysninger

www.trapholt.dk,  Tlf.: 76 30 05 30

 

 

 


Sted
Trapholt
Tags
Design
Oplevelseskortet
Se på kortet!