Råværket

Råværket er et brugerstyret kulturhus hvor der bl.a. er mulighed for at male graffiti, skabe kunst og spille musik i stedets øvelokaler.

Henover året afholdes forskellige workshops og enkeltevents og to større tilbagevendende arrangementer:

Graffitifestivalen Kolding Getdown. Råværket har Danmarks længste, lovlige graffitimur og malere fra hele Europa strømmer til for at bidrage med deres kunst. Det hele krydres med musik og er blevet et højdepunkt i graffitimiljøet.

Det Gyldne Liv Festival, en musikfestival som har vokset sig, stadig, større og også besøges af kunstnere fra hele Europa.

Hvis du ønsker at tjekke Råværket ud, så skriv en besked på Råværkets Facebookside. Og ellers bare kig ud forbi, gå en tur rundt om bygningerne og nyd farverne på graf-væggene ... og er der nogen i “KREAEN” eller i hallen, hvor der jo også males, eller i det kreative rum, så kig ind og få en hyggesnak. Der er højt til loftet på Råværket. Så, hvis du har lyst til at være i et kreativt miljø og udfolde dig med alt fra akvarel, over ler til graffiti eller bronzestøbning eller eller hvad du, nu, bringer med dig så drop ind. Har du lyst til at holde workshops, eller bare deltage, med ligesindede udi din kunstform, så tag kontakt til Lars Skouboe, som er kontaktperson for Råværket.

Adresse
Esbjergvej 108, 6000 Kolding

Kontakt:
Lars Skouboe, tlf. 27 48 90 40

Råværket på Facebook

 

 


Tags
Design