Transparent

Kunst på Kolding inderhavn

Lyt til fiskenes bøvsen, mød Kolding 'Lille havfugl' og nyd den overjordiske og undersøiske skov fra den smukke gamle møllevinge på Kolding inderhavn.

Kunst Kolding inderhavn 1

Fire byrumsinstallationer pryder Kolding inderhavn hen over sommeren. Installationerne er skabt af fire lokale kunstnere og kreative virksomheder, der alle har relation til Kolding.

Mere om de fire installationer

Prø’li’å’hør? af Gjersøe & Rizzi: Kom med ned under vandoverfladen og lyt til krablerierne på bunden af havnen, til fiskenes ”bøvsen” og skibenes snurren.

Den Lille Havfugl af Jes Nordby: En pendant til Den Lille Havfrue i København. Den enkle og udtryksfulde skulptur taler ind i havnens industrielle essens – med et pift af poesi.

Overjordisk & Undersøisk af Lene Jæger Klausen: Den overjordiske og undersøiske skov er inspireret af det kontrastfyldte "grænseland", som området ved inderhavnen repræsenterer.

Vinger til (gen)brug af Kirt x Thomsen og LM Wind Power: Værket sætter fokus på vindmøllers udvikling og er et bud på, hvordan disse kan genanvendes; som unikke, dekorative elementer til ophold.

Liv på inderhavne i løbet af sommeren

På inderhavnen er der masser af liv hen over sommeren med lækker mad på Havne Kajens streetfood og eventsted og når Godset Ujnfor byder på flere koncerter. Installationerne kan ses til og med september.

Det er Kolding Kommunes Kulturudvalg i et samarbejde med Kolding Havn, der står bag projektet.