Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Wasteland – fra affald til arkitektur, 10. feb.-15. april

Udstilling om affald som ressource fra 10. februar. til 15. april.

Hvad hvis de materialer, vi anser som forbrugte, kunne blive til nye smukke produkter, huse og byer? Hvad hvis affald var vores største potentielle ressource? Det er nogle af de spørgsmål, som biver stillet på udstillingen Wasteland.

Bygningsfacader af gamle aviser, gulve af korkpropper og nedrivningsmodne huse flyttet fra forladte områder til storbyer. Det er blot nogle af eksemplerne på, hvad der venter, når udstillingen Wasteland åbner 10. februar på Saxovej 12 i Kolding.

Alene i Danmark produceres 1,3 mia. tons affald om året – bygge- og anlægssektoren står for en tredjedel. Samtidig stiger efterspørgslen på byggematerialer globalt.

Med udstillingen viser arkitektfirmaet Lendager Group en ikke så fjern virkelighed, hvor rest- og affaldsprodukter ses som de vigtigste byggematerialer i udviklingen af vores byer, hjem og samfund.

Samarbejdet med Lendager Group er blevet til mellem Kolding Kommune og Trekantområdet Danmark med støtte fra Realdania. Det er et partnerskab, der tager udgangspunkt i de høje ambitioner om at styrke den cirkulære økonomi, som handler om meget mere end affald og genbrug. Det handler også om at nytænke, hvordan man driver forretning, hvordan produkter bliver designet og hvilke materialer, man bruger.

Tid: Fra den 10. februar til den 15. april. Onsdag-søndag kl. 12-17. I vinterferien i uge 7 er det mandag-søndag kl. 12-17.

Sted: Saxovej 12, Kolding

Arrangør: Kolding Kommune, Renovationsafdelingen i samarbejde med Landager Group.

Pris. Der er gratis adgang


Tags
Gratis