Ved at benytte denne hjemmeside, www.oplev.kolding.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere her

Ja, det er ok

Mari Keto Super/Natural på Koldinghus d. 24. nov.-2. april

Soloudstilling med den finske kunstner og guldsmed Mari Keto på Koldinghus​​

Mari Keto omdanner i november 2017 bunden af Koldinghus’ ruinsal til en sammenhængende installation, hvor man kan træde dybt ind i et glitrende og absurd natursceneri. Med materialer som ædle metaller, døde engle og sommerfugle, videofilm, kragefjer, akryldiamanter og en udstoppet elg reflekterer den finske guldsmed og kunstner over konsekvenserne af menneskets rovdrift på naturen.​

Mari Keto er født i Finland i 1975 og bor og arbejder i dag i København. Hun iscenesætter guldsmedehåndværket i kunstinstallationer, og kombinerer klassiske guldsmedeteknikker med laser cutting, 3D print og elektrokemiske processer. Mari Keto blev uddannet fra Institut for Ædelmetal i 2008 og har også en uddannelse som art blacksmith fra Pirkanmaa Vocational Institute i Finland.

Natur og fantasi mødes i Mari Ketos soloudstilling. Hun inviterer os ind i et magisk landskab, hvor skønhed lokker øjet, men ved nærmere observation kommer de ubehagelige sandheder til syne. Mari Keto indpakker det groteske i vores brug og smid væk-kultur i et forførende eventyrland.

STED: Koldinghus

DATO: 24. november - 2. april

Læs mere om udstillingen her: Koldinghus.dk


Temaer
Udstillinger